Gasilska veselica v Podnanosu 2016

Posted on Posted in Prispevki

Mladinski odsek je že drugo leto zapored organiziral gasilsko veselico, ki je potekala  v soboto, 4. 6. 2016,  pred gasilskim domom v Podnanosu.

Z gasilsko veselico želijo mladi združiti prijateljske vezi vseh domačih gasilcev vseh treh generacij. Prav tako se želijo povezati s starši otrok in z vsemi krajani vseh treh krajevnih skupnosti, ki jih pokriva PGD Podnanos. Ob tem se želijo poveseliti tudi s prijateljskimi društvi.

Na dan gasilske veselice so tudi letos pričeli  z  igrami za otroke. Mladinke so otrokom pripravile različne zabavne igre, da so kreativno preživeli sobotni dan. Po zaključku programa za otroke so mladinke predale besedo glasbeni skupini KU ADN, ki je popestrila sobotni večer vsem obiskovalcem.

Na začetku so razveselili najmlajše krajane, ki so z veseljem zaplesali ob ritmu glasbene skupine KU ADN iz Brkinov, ki jo sestavljajo Sebastjan, Erik, Simon in Matjaž. Pozno v noč pa so se sprostili tudi ostali plesalci in zaplesali ob ritmih narodno zabavne glasbe, rock-a, pop-a in dalmatinskih pesmi.

Za pomoč pri izpeljavi prireditve se zahvaljujejo vsem sponzorjem in donatorjem.

Besedilo in fotografija: Cecilija Vitežnik

gasilska veselica 2016 (1)

gasilska veselica 2016 (13)

gasilska veselica 2016 (12)

gasilska veselica 2016 (11)

gasilska veselica 2016 (10)

gasilska veselica 2016 (9)

gasilska veselica 2016 (7)

gasilska veselica 2016 (3)

gasilska veselica 2016

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*