Gasilska veselica v Podnanosu 2015

Posted on Posted in Prispevki

Po nekaj letih, je mladinski odsek z novimi mlajšimi člani PGD Podnanos, organiziral Gasilsko veselico. Potekala je v soboto, 13. junija 2015, dan pred praznovanjem šagre, saj je sv. Vid farni zavetnik domače cerkve.

SAM_2371 (3)
Gasilska veselica 2015 Foto: Cecilija Vitežnik

 

 

 

 

Gasilsko veselico smo pričeli že popoldan z različnimi otroškimi igrami. Starejše članice so mlajšim članom pripravile različne vodne igre, kjer so se preizkusili v ciljanju, metanju in tako tekmovali med seboj. Otroke smo nagradili z izdelki, ki so nam jih prispevali sponzorji, katerim se prisrčno zahvaljujemo za njihovo pomoč. V večernih urah smo se člani društva in vsi ostali sprostili ob melodijah domačega ansambla Šembidci.

SAM_2389 (3)
Gasilska veselica 2015

Pri pripravah otrok na občinsko in regijsko tekmovanje smo razbrali, da si veliko otrok želi preživeti nekaj počitniških dni ob morju. Mladina se je dogovorila, da bo organizirala gasilsko veselico in z izkupičkom peljala otroke na morje, saj so nam ti zaupali, da si marsikatera družina ne more privoščiti družinskega letovanja na morju.

Mladinski odsek se vam zahvaljuje vsem, ki ste se tako številno udeležili gasilske veselice in poskrbeli za prijetno vzdušje. Za pomoč se zahvaljujemo tudi starejšim članom gasilskega društva, ki so nam priskočili na pomoč pri organizaciji ter Turističnemu društvu Podnanos.

Cecilija Vitežnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*